Hyperleap Infotainment = Informatie + Entertainment
English Nederlands

Uitdagingen zoeken uitdagers

Sta je open voor nieuwe uitdagingen? Wil je meewerken aan een creatieve en innovatieve toekomst? Dan willen we je graag beter leren kennen.

Wij zijn bijna altijd op zoek naar redactioneel medewerkers voor theAgenda.nl of biosAgenda.nl.Freelancers gezocht


  • Schrijvers maken graag kennis journalisten die over de vrijetijdsindustrie schrijven.

  • PHP-ontwikkelaar met affiniteit voor AJAX

  • App (iOS/Android) ontwikkelaar


Geen stagiairs voor seizoen 02 t/m 06-2016


Voor alle onderstaande functies, is op z'n minst een basisniveau aan kennis noodzakelijk (die meestal verkregen is na eerste jaar van een opleiding). Verder verwachten wij van al onze stagiairs dat ze op z'n minst 200 woorden foutloos kunnen schrijven. We overwegen stagiairs aan te nemen met standplaats Nijmegen of Rotterdam voor de 2e helft van 2016.

Stagiair: Film Editor
20-40 uur
Monteert digitaal met o.m. Final Cut Pro, kleurcorrectie, assisteert bij opnames en filmt ook zelf (of bereid allemaal te leren).

Stagiair: Fotograaf/Cameraman
20-40 uur
Assisteert met fotografie, fotografeert, filmt en voert simpele montages uit. Meerdere additionele taken zoals lichtopstellingen, focus pullen, als ook in de postproductie zoals kleurcorrectie.

Stagiair: Marketing
32-40 uur
Ontwikkeling van marketingplan, marketing concepten en meetbare indicatoren bedenken.

Stagiair: Journalist/data-verzamelaars
20-40 uur
Altijd plek voor schrijvers, data-invoerders, researchers, communicatie en vrijetijdsmanagement.
Specifiek hebben wij twee redactieplekken beschikbaar, daarvoor is affiniteit met film, cultuur en vrije-tijd noodzakelijk. Werkzaamheden zullen onder meer betreffen research, interviews en conceptueel denken (niet alleen in termen van schrijven, maar ook andere producties).

Stagiair: App Ontwikkelaar
32-40 uur
Helpt bij het ontwikkelen van Apps. Moet zich comfortabel weten te voelen met Android en iPhone platforms en zich snel multiplatform ontwikkelomgevingen eigen kunnen maken zoals phoneGap. Wil leren over rapid-prototyping, guide-lines, user interaction en gebruikerstesten.

We zien stages als onderdeel van het leertraject en betalen daarvoor geen stagevergoeding, bij gebleken kwaliteit wordt wel gekeken hoe we de stagiair in de toekomst kunnen inzetten.
 © 2017 Hyperleap  •  Powered by beat247