Hyperleap Infotainment = Informatie + Entertainment
English Nederlands

Onze publicaties: hoge advertentiewaarde

Hyperleap is de uitgever van onder meer de websites BiosAgenda.nl en TheAgenda.nl: websites die lezers informeren over films, theater, concerten, dans en uitgaan. De websites zijn compleet, betrouwbaar en ongebonden.

Impression BiosAgenda.nl 2012 design
De populairste filmbestemming al sinds 1995: biosAgenda.nl ook bekend onder de naam Bioscoopagenda Nederland.


De website theAgenda.nl heeft als ambitie om alle vrijetijdsactiviteiten te allen tijde te hebben.

biosAgenda.nlBiosAgenda.nl (Bioscoopagenda Nederland) is de meest toonaangevende website voor informatie op bioscoop- en filmgebied. BiosAgenda.nl biedt agenda's van alle reguliere bioscopen en filmzalen in Nederland en Vlaanderen. BiosAgenda.nl is opgericht in 1995 en kent inmiddels een bezoekersaantal van ruim 500.000 per maand. Ruim 80% daarvan komt uit Nederland en Vlaanderen.

 www.biosagenda.nl

theAgenda.nltheAgenda.nl is de website voor theater, muziek, dans, exposities en nog veel meer. De site kent een uitgebreid archief van artiesten, bands en kunstenaars. TheAgenda.nl is de meest uitgebreide uitagenda van Nederland.

 www.theagenda.nl

theKaart.nltheKaart.nl is bedoeld voor iedereen die snel op zoek is naar regionale informatie. Klik op de kaart van Nederland waar je wil zijn of op de categorie die wilt bezoeken en daar rolt alle informatie over het scherm. De site is vooral bedoeld voor bezoekers buiten Nederland.

 www.thekaart.nl

aanvangsTijd.nlAanvangsTijd.nl is bedoeld voor filmbezoekers die snel willen weten waar en wanneer hun gewenste film draait. De site is erop gericht de gebruiker zo snel mogelijk de gewenste informatie te geven zonder al te veel poespas.

 www.aanvangsTijd.nl

filmLounge.nlfilmLounge.nl is de ultieme filmcommunity. Je vindt hier informatie over honderden films en filmsterren, filmnieuws en de meest recente topfilms & premières. Nog belangrijker is echter jouw eigen bijdrage. Over alles wat je vindt op filmLounge kun je je mening geven. Op deze manier weten filmLoungers op ieder moment welke filmster in het midden van de aandacht staat, of om welke film je met een grote boog heen moet lopen.

 www.filmLounge.nl


theGo.nltheGo.nl is de ultieme oriëntatie op wat er te doen is in Nederland. Wil je vandaag naar Nederland en vraag je je af welke stad is het leukste vandaag of morgen? Gewoon in je eigen Europese taal de website bezoeken en weet je wat er hot is.

 www.theGo.nl
 © 2017 Hyperleap  •  Powered by beat247