Tango-school El Corazon Den Bosch

Jolanda Walder

Jolanda Walder

Jolanda Walder is vanaf haar 4e jaar al aan het dansen.
Zij heeft op de Academie voor Ballet gezeten, heeft daar onderricht gehad in klassiek ballet, jazz, moderne dans. Naast creatieve danstherapie en psychiatrische verpleegkunde, heeft ze Literatuurwetenschap en Filosofie gestudeerd.
12 Jaar geleden heeft Jolanda haar eerste Argentijnse tangopassen geleerd onder de enthousiaste begeleiding van Cocky en Ali! Al snel kon ze het tangovirus niet weerstaan en werd de Argentijnse tango haar grote passie. Jolanda is verschillende malen in Buenos Aires geweest en heeft les gehad van Argentijnse en andere tangodocenten zoals o.a. Chicho Frumbolí en Juana Sulvapeda, Sebastián en Mariana, Homer en Cristina, Murat en Michelle, Ismael Ludman en Maria Mondino, Carla Marano, Pablo Verón, Susana Miller en Maria Plazaola.

Jolanda kan zich geen leven meer voorstellen zonder tango. Argentijnse tango betekent voor haar vrijheid, ontmoeting, samenwerking, ontspanning en vooral veel plezier! Alle facetten van het leven komen samen in 1 omhelzing! In haar lessen legt ze dan ook de nadruk op organische bewegingspatronen, energie uitwisseling en samenwerking, naast het aanleren van een goede techniek. Maar voor alles, betekent tango samen ontspannen dansen!

El Corazón | info @ e l c o r a z o n .nl | Tel. 06-50512566
Hinthamerstraat 74 | 5211MR 's-Hertogenbosch
 © 2019 Tango-school El Corazon Den Bosch  •  Powered by beat247